Измамнички прелъстяват, упояват и...

Измамнички прелъстяват, упояват и изнудват за имоти...

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Деси Цонева се връща в На кафе

отпечатай новината

04.09.2020 14:22 | Видян 1593 пъти

Деси Цонева се връща в На кафе

"Обратно на работа",  така Деси Цонева обяви с кадър във Фейсбук завръщането си в „На кафе“.

Цонево роди преди по-малко от година, но вече е готова за пълен работен ден и няма търпение да прави това което най-много обича - да репортерства.Тя показа и кадри от планьорката на Гала и  екипа „На кафе“. На голяма маса от рано сутринта мъдрят темите и гостите, правят график и обсъждат задачите на всеки.

Деси Цонева е с голяма усмивка и няма намерение да чака пълните 2 години майчинство, ще си работи от сега. Това не е първото й връщане на екран. 11 дни след като през октомври 2019 година родиБианка-Димана, Деси направи интервю с бившата адреналинка Камелия Аврамова. Дори и в деня на раждането трябвало Деси Цонева да е на снимки, но бебето се оплита в пъпната връв и се наложило да бъде извадено няколко дни по-рано.

Връщането на Деси Цонева в „На кафе“ не е единствената новост тази есен в тв ефира. На малкия екран ще има и други рокади -  Натали Трифонова ще води „КуулТ“, което години наред бе „чедото“ на щерката на Аня Пенчева - Петя Дикова. След като роди тя слезе от екран и си намери нейна заместничка, която също забременя.

Мария Игнатова сменя Венета Райкова в „Папараци“, но и самият формат на шоуто се променя. Ева Веселинова, която обяви, че приключва с „На кафе“ и не знае какво ще прави от септември, попада на върха на злите езици. Осведомени източници твърдят, че именно  тя ще е зад един от костюмите в ралитито  на Маги Халваджиян „Маскираният певец“.

Освен всичко друго на екран скоро може да видите още Влади Въргала, Иво Танев, Стефания Колева и Параскева Джукелова, които могат временно да станат част от Нова телевизия, но засега всичко е дълбока тайна, писа „България Днес“.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !