Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Гаджето на Меган Фокс дойде да си я вземе

отпечатай новината

08.09.2020 10:30 | Видян 1685 пъти

Гаджето на Меган Фокс дойде да си я вземе

Американският рапър Колсън Бейкър, известен като Machine Gun Kelly, пристигна в столицата миналата седмица при своята любима Меган Фокс. Двамата успяха да прекарат няколко дни заедно, като освен че актрисата го завела на снимачната площадка на филма, който снима у нас – Till Death, го въвела и в тънкостите на родната кухня в актуални столични ресторанти.

С пристигането на родна земя преди месец неколкократната носителка на титлата „Най-красива жена на планетата“ обяви публично, че с Колсън Бейкър имат любовна връзка. Тя си публикува черно-бял кадър с рапъра и написа, че той е „болезнено красив“. Запознали се на снимките на негов видеоклип.

„Веднага разбрах, че той е това, което аз наричам не сродна душа, а сроден плам. Това е състояние, при което душата се е издигнала до толкова високо ниво, че може да бъде разделена между две различни тела. Вярвам, че наистина сме две половинки на една и съща душа. И почти веднага му казах за това, защото го усетих” – разказва Меган.

Меган и Колсън прекарали повечето време в хотелската стая на известната актриса. Родните ловци на автографи довериха пред „Телеграф“, че двамата отказвали да се снимат с тях. Дори сменили хотелската си стая, за да не чуват скандиранията на момчетата и момичетата, които искали автографи от тях.

По думите им звездите били придумани от охранителите си да не разговарят с тях. „Цял месец ни лъжеха, че ще се снимаме с тях и накрая нищо“, разказа ловецът Веселин Любенов, който разкри, че рапърът се държал надменно, докато бил с Меган. Негови „колеги“ обаче се щракнали с Бейкър в началото.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !