Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Бременна ли е Клои Кардашян?

отпечатай новината

09.09.2020 11:02 | Видян 1003 пъти

 Бременна ли е Клои Кардашян?

Бременна ли е Клои Кардашян? Повод за този въпрос стана една от последните снимки на риалити звездата, на която тя се опитва да скрие наедрелия си корем с плажно парео. Според някои фенове, нищо чудно тя да дари Тристан Томсън с още едно дете след тяхното събиране.

За да отбележи Деня на труда в САЩ, който е почивен за всички американци, звездата качи своя снимка от лазурния бряг. На нея тя позира на пясъка, на фона на морския изгрев. Макар и да е с тъмна дълга роба, се вижда, че тя е доста по-широка в ханша.

"Толкова си красива", "Виждами се бременно коремче", "Имам чувството, че е бременна", пишат последователите на Клои под кадъра.

Междувременно други коментират, че на някои снимки по бански сестрата на Ким Кардашян изглежда много по-различно, като си личи, че някои нейни части за "пипнати" на фотошоп, например корема и бедрата.

Клои Кардашян неведнъж е критикувана от феновете заради това, че използва програми, с които да променя своите кадри. Според някои, тя е бременна и затова прибягва до тях или показва снимки само в по-далечен план.

Американската телевизионна звезда започна да прекарва повече време с бившия си заради пандемията. Тогава двамата заживяха под един покрив заради дъщеря си Тру. Няколко месеца по-късно стана ясно, че двамата са се събрали.

По-рано тази година Клои коментира, че би дала втори шанс на Тристан Томпсън, който й изневери. Това доказва и решението да замрази яйцеклетки, които да използват по-късно за нови наследници.

"Не знам какво бъдеще има за мен и Тристан, наистина мисля, че ще се чувствам много по-добре, знаейки, че имам 5 ембриони във фризера", посочи тя в шоуто на сестрите си.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !