Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Ким Кардашян става интериорен дизайнер

отпечатай новината

09.09.2020 16:07 | Видян 1015 пъти

Ким Кардашян става интериорен дизайнер

Ким Кардашян не иска да се занимава само с едно нещо. През последните години реалити звездата започна множество бизнеси, с които да разширява богатството си. По подобие на Марта Стюард и Гуинет Полтроу, тя иска да превземе търговския пазар и с името й да бъдат свързвани всякакви стоки.

Сега Ким се е насочила към лайфстайл пазара, започвайки с интериорния дизайн. Според E!News, Кардашян е пантентовала марката "KKW Home", която скоро ще се присъедини към империята й. Засега 39-годишната звезда не е споделила детайли около новия си проект, но се предполага, че тя ще започне първо със стоки за дома и постепенно ще разширява обхвата си.

Документите, с които е издаден патента, разкриват, че марката ще събира в себе си "кърпи, завеси за баня, текстил за домашно обзавеждане, одеяла, дифузери за ароматерапия, продукти за баня, гъби за тяло, свещи за баня, домакински контейнери за съхранение и организиране на козметиката" и много други.

"KKW Home" ще се присъедини към другите марки на Ким, които включват модната "SKIMS" и козметичната "KKW Beauty". Най-вероятно звездата ще успее по някакъв начин да съчетае трите си проекта, за да зарадва още повече феновете си. Само преди няколко седмици Кардашян отпразнува една година от пускането на модната си марка на пазара.

За да отбележи повода, тя избра някои от най-големите си фенове, които да се включат в новата рекламна кампания на "SKIMS". Заедно до тях застанаха и известни личности, а Кардашян описа момичетата като "красивите жени, които ме вдъхновяват". Тя благодари на всички, които са повярвали в нея и са й дали възможност да сбъдне една своя мечта.

Една от звездите, които се включи в проекта, беше Румър Уилис - дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур. Тя заяви, че обожава линията на Кардашян, защото е едновременно удобна, красива и те кара да се чувстваш секси.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !