Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бергендорф с младо гадже, заведе я на море

отпечатай новината

11.09.2020 10:08 | Видян 1220 пъти

Бергендорф с младо гадже, заведе я на море

Поп певицата Жана Бергендорф най-сетне се понесе на крилете на любовта.

Музикалната звезда, която има горчив опит в миналото, сама издаде, че има мъж до себе си – казва се Симеон Ставрев. От оскъдната информация, поместена в официалния му профил в социалната мрежа Инстаграм, той е привърженик на футболен клуб „Левски“, издава Хотнюз. Запалянкото от сектор Б е синеок и малко по-висок от изпълнителката на „Самурай“.

На споделения в уебпространството фотос Жана и Симеон позират близо един до друг, като певицата се е усмихнала. Сред първите, които дават своето одобрение, е бившата плеймейтка Ася Капчикова. Според мълвата двойката е прекарала няколко дни край родното Черноморие. И ако на кадъра Бергендорф и възлюбеният й не демонстрират интимност, то в морската столица са се разходили прегърнати и хванати за ръка. Според варненци Жана си е възвърнала част от килограмите, които бе свалила през изминалата година. На плажа е била с горнище на бански костюм и дълга плисирана пола, закриваща несъвършенствата по тялото й.

Любовният живот на Жана не е бил никак лек. Ако върнем лентата назад, то неминуемо ще се сетим за бившата й половинка Леандър Франсиско Янес, познат като Лео от мъжката формация "Максимус". Двамата изживяха драматична връзка, която опря до Темида. В миналото той се ожали пред съда, че е жертва на домашно насилие от нейна страна. Според него основна вина за битовите скандали и домашните мелета имала именно певицата с огненочервени коси.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !