Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Бой в Народния театър

отпечатай новината

14.09.2020 17:51 | Видян 1722 пъти

Бой в Народния театър

Актьорите от Народния театър Деян Ангелов и Ненчо Костов се хванаха за гушите и стигнаха до бой, докато колежката им Емануела Шкодрева пищи от уплах, а Стефан Къшев стратегически изчаква.

Този епичен сблъсък обаче е само в премиерното представление „Страх за опитомяване“. Екшънът на сцената е първи за Народния театър от началото на пандемията и всички билети бяха изкупени за първите две предснтавления. Но от театъра успокоиха, че следващите спектакли са на 23, 24 и 25 септември.

„Страх за опитомяване“ е пиеса на Оля Стоянова. Постановката е на Стефан Спасов, който е шлифовал диаманта до рядко срещано бижу на родната сцена, превръщайки го в психологически трилър, но с моменти на комедия и човешка драма. Музиката е на гениалния Теодосий Спасов, а изчистената и точна сценография, както и костюмите са дело на Нина Пашова.

„Страх за опитомяване“ е пиеса за съвременния човек и нуждата от това да има втори шанс, да разбере истината за себе си, но и за другите. Трима се събират и си правят клуб за подкрепа. Казват си неща, в които са се провалили и се подкрепят. Идва младо момче и обръща всичко, като ги кара да кажат наистина нещо добро, което са направили. И се започва голямото пренареждане на страстите в душите.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !