Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

НДК вече ще провежда събития и на закрито

отпечатай новината

16.09.2020 14:19 | Видян 696 пъти

НДК вече ще провежда събития и на закрито

НДК приключи процеса по адаптация на всички свои зали и пространства в изпълнение на противоепидемичните изисквания и е в готовност да посреща всякакъв тип събития на своята територия.

Най-големият културен и конгресен център на Балканите по традиция е домакин на различни арт прояви – литературни четения, театрални и танцови спектакли, концерти, кинопрожекции, фестивали, на изложения, панаири, форуми, дискусии, семинари, обучения, работилници и мн. др. Всички те могат да се провеждат в новите условия, като от екипа на НДК са се погрижили да гарантират максимална сигурност за артисти, публика и организатори на събитията.

Изложбените площи на НДК, знаковата зала 1, мултифункционалната и обновена зала 3, уютните и артистични зали 6, 7, 8, 9 и 10, културните пространства – „Перото”, театър „Азарян“, ДНК и кино „Люмиер Лидл“, са приведени в готовност съобразно мерките срещу коронавируса и са на разположение на организаторите на събития, на клиенти, партньори, както и на дългоочакваното връщане на публиката.

Съгласно действащата заповед на министъра на здравеопазването конгресно-конферентните мероприятия могат да се провеждат при заетост на местата до 50% от общия им капацитет при спазване на физическа дистанция от 1,5 м. Същите условия важат и за културните и развлекателни събития. Тези изисквания са напълно съобразени от екипите на НДК, които са на разположение да консултират всеки за най-оптималните и безопасни варианти за провеждане на неговото събитие през предстоящия есенно-зимен сезон.

Всички екипи на НДК са мобилизирани за постигане на максимална сигурност, спокойствие и комфорт както за организаторите и участниците в събитията, така и за публиката. Осъществява се превантивен контрол на достъпа, разделяне на потоците и пълна дезинфекция на пространствата. Носенето на маски вътре на територията на НДК и по време на събитията е задължително.

Пълна информация за действащия на територията на НДК COVID-протокол може да се намери на Интернет страницата на НДК, по всички информационни канали на Двореца, както и на каналите в социалните медии.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !