Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Влизаме с Писък в кината през 2022 г.

отпечатай новината

17.09.2020 17:11 | Видян 837 пъти

Влизаме с Писък в кината през 2022 г.

Иконична хорър поредица "Писък", която завинаги промени облика на жанра, ще се завърне в киносалоните през януари 2022 г. Филмовият франчайз, създаден от легендарния майстор на ужаса Уес Крейвън и сценариста Кевин Уилямсън, ще прелисти нова смразяваща глава от историята на градчето Уудсбъро.

В ролята на Сидни Прескот отново ще видим звездата Нев Кембъл. „След като прекарах доста време в разговори с Radio Silence, те показаха огромна любов и уважение към Уес Крейвън и всичко, което той е направил за поредицата „Писък“. Изключително развълнувана съм да вляза отново в ролята на Сидни Прескот и да се завърна в Уудсбъро.“, казва актрисата.

Наред с Нев Кембъл, в новия Писък се завръщат и други двама ветерани от поредицата – Кортни Кокс и Дейвид Аркет, които отново ще влязат в кожите на култовите Гейл Уедърс и Дюи Райли. Към тях се присъединяват и няколко нови лица, сред които Джак Куейд (The Boys), Мелиса Барера (In The Heights) и Джена Ортега (You).

Режисьори на Писък са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет, които са част от творческото трио Radio Silence, стоящо зад жанровия хит "Докато смъртта ни раздели", а сценаристи са Джеймс Вандербилт ("Зодиак", "Невероятният Спайдърмен") и Гай Бизик ("Докато смъртта ни раздели", "Касъл рок"). Създателят на поредицата Кевин Уилямсън е изпълнителен продуцент, наравно с третия член на Radio Silence Чад Вилела.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !