Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стартира поредния поход на Киро Скалата с Криле на Силата

отпечатай новината

18.09.2020 13:37 | Видян 1257 пъти

Стартира поредния поход на Киро Скалата с Криле на Силата

Легендарния фитнес промоутър Кирил Вълчев Скалата стартира своя поход с ,,Кралете на Силата ", за да стимулира, мотивира и разкрива положителния ефект от тренировките с тежести. За пореден път лимузина пълна с подаръци ще обикаля България раздавайки награди на всеки, който се включи в спортните предизвикателства.

Домакин на първото издание тази събота 19 септември ще бъде град Кърджали в 11 часа на  паркинга пред  хипермаркет Васмар. Деца и възрастни ще се включат в предизвикателства на лежанка, набирания и кофички. От особена важност в тези времена когато света е потиснат и се отнема свободата хората трябва да събудят силата на духа си ,да избистрят съзнанието си и да се подготвят за всякакви предизвикателства.

Тренировките с тежести каляват човек ,тренират нервната му система ,за   да се изправят срещу стрес и предизвикателства. Благодаря на Бога, че и тази година ще имам удоволствието да се чувствам полезен събуждайки скритите сили и забравени емоции в млади и възрастни.

Мускулестата банда участват утвърдените членове мениджъра на проекта и Mis Fitness Models  NIKKA, балканския и републикански шампион по културизъм Орлин Стоян , републиканската шампионка по скокове във вода Нинка Вълчева и бизнес дамата и модел Мария Маринчешка.

Наградите са осигурени от : протеинови вафли Fit Spo, книги от AMG Publishung ,пуканки от American Popcorn Company, алкална вода Kangen, козметика и хранителни добавки Naturpharma, подаръци от винарска изба Terra Tangra , хранителни добавки  Fortex, Raider -  българската марка майсторски инструменти.

Екипа  пристига с американските лимузини   на Limos.bg  и  ще бъде настанен в хотел-ресторант Garden .Спортни уреди и тежести  за събитието осигуряват  Fitnes Club Body Sport.

Медиини партньори на събитието:

Телевизия Alfa, Sportal.bg ,DSTV, Deimos TV, slava.bg,

Вестник 19', 19min.bg, Нов Живот , 24 Rodopi, Арда Нюз.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !