Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Киро Скалата: Конкурсите за красота са фабрика за проститутки

отпечатай новината

27.11.2019 13:37 | Видян 1695 пъти

Киро Скалата: Конкурсите за красота са фабрика за проститутки

„Конкурсите за красота са фабрика за проститутки”, разкри шоуменът Кирил Вълчев – Киро Скалата. Бодибилдърът е възмутен от  организаторите на състезания между миски.

„Те са сводници. Нямат пари да почерпят едно кафе. Още при кастинга се уговарят с тази, която има най-богат спонсор, за да спечели – обясни схемата Скалата. – Обясняват  им как са им необходими 20 000 лева за конкурса. После прибират тези пари. Организаторите нямат нито един реален спонсор, ченгетата  да проверят и да ги вкарат в затвора”.

Вълчев ще прави революция в организирането на конкурси. Той е организатор на иновативна надпревара, чийто кастинг е тази събота във Велико Търново от 17 часа.

„Имаме 20 момичета, които са се записали до момента, но вероятно ще бъдат повече. 15 ще отидат на конкурса на 6 декември. Надпреварата ще е три дни. В първия участничките  ще готвят надзиравани от шеф Маков и шеф Трухчев. Вторият ден Киро и журито ще тестват уменията на момичетата, „Ще бъде нещо като ден на таланта”, казва Скалата. Последният ден участничките  ще дефилират в народни носии, по бански, с рокли и фитнес облекло, пише „България Днес”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !