Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Киро Скалата и Крале на силата превземат Севлиево

отпечатай новината

11.10.2019 14:50 | Видян 1562 пъти

Киро Скалата и Крале на силата превземат Севлиево

Продължава кръстоносния поход срещу мързела и лошата физическа форма поет от Кирил Вълчев - Скалата над 20 години из България.
 

Петък 11 октомври в Севлиево всеки, който направи серия с тежести на лежанката, кофички, набирания или коремни преси, ще получи подарък, снимки с атлетични красавици и силови шампиони и видео спомени запечатани от камерите на телевизионното шоу “Фитнес Мания”.

"До преди няколко дни обявявах,че шоуто е за деца от 4 до 84 години, докато не ми се обади атлет на 90 години, който заяви желанието си да участва.

Тази случка ме вдъхнови и зарадва ,защото си дадох сметка колко много хора са Крале на силата в своето собствено пътешествие по пътя на усъвършенстването,  преодолявайки своите страхове, слабости и нерешителности.

Всъщност идеята на моето шоу е точно такава,  да се качиш на сцената като със смелостта да застанеш пред прожекторите, камерите и фотоапаратите и окуражаван от публиката и екипа ми, да счупиш собствените си рекорди, граници и лимити. Веднъж преминал бариерата, запален от искрата на победата, всеки един възпламенява огъня в себе си, за да усъвършенства волята, тялото и помислите си.

За мен “Крале на силата” носи факела  с който ще изгорим епидемията от материализъм, чичковизъм и безчестно съществуване без стремеж към усъвършенстване и добродетели.  

Приключението “Крале на силата” връща възрастните към детството и усилва слънцето и енергията в децата”, разпалено коментира Скалата, предава Gong.bg.

Цяла лимузина с девойки пристигат да окуражават публиката, да раздават подаръци и усмивки на всеки.
Очаквайте :

Фитнес модела и певица НИККА, бикини фитнес Ели Чанкова, топ треньорката по пилатес - сексапилната Теодора Трашлиева, подгласничката от мис Плевен Йоли Йорданова, сексапилната Ивет Касъмова и чаровната Христина Стефкова.

Музикален гост: горещата звезда на Ара Мюзик  ИВАЙЛА.

За правилното изпълнение на упражненията и помощ за всеки участник пристигат световният шампион по културизъм Йовко Тихов, многократният републикански и балкански шампион Орлин Стоянов, балканският шампион по културизъм Жорж Антъни, балканският шампион в мъжка физика Мартин Трухчев и борецът Мистър Ловеч 2019 Борислав Симеонов.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !