Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Криси Тейгън разкри пола на бебето си без да иска

отпечатай новината

20.09.2020 09:43 | Видян 2030 пъти

Криси Тейгън разкри пола на бебето си без да иска

Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в Instagram, за да сподели с последователите си как върви третата ѝ бременност. Нищо изненадващо дотук, защото звездата е доста активна в социалните мрежи и чрез тях се свързва с феновете си.

В четвъртък обаче нещата излязоха малко извън контрол. Ако се заслушате внимателно в един от клиповете , ще разберете какъв е полът на бъдещото бебе на Тейгън. 34-годишната Тейгън заяви, че иска да информира феновете си как се чувства през този период. Тя призна, че плацентата ѝ не е най-здравата и това винаги е било едно от най-неприятните неща по време на всяка бременност.

Когато е носила сина си Майлс, плацентата е спряла да го храни и да се грижи за него. „Аз крадях храната му и ставах все по-голяма, но той не растеше. Трябваше да бъде роден по-рано от нормалното, както стана и с Луна. И при двете ми деца раждането беше изкуствено причинено“, казва авторката на готварски книги.

И ако ви е станало скучно от всичко това и сте сменили клипа, голяма грешка. Малко след това Тейгън без да иска съобщава и пола на бъдещото си дете. „Бебето засега е много, много здраво и той расте“. Ето ви новината! Криси Тейгън и Джон Леджънд очакват още един син. Звездата веднага се усети за грешката и покри устата си с ръка, но вече беше твърде късно. Опита се да промени местоименията, заменяйки „той“ с „то“, но феновете не се заблудиха.

Тейгън допълни, че най-големият ѝ приоритет в момента е да запази плацентата си здрава. Затова тя ще лежи на легло в продължение на две седмици. През август Криси обяви, че е бременна за трети път. Новината беше съобщена чрез видео към песента „Wild“ на Джон Леджънд. 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !