Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Изпратиха Захари Бахаров с 8 литра ракия от Сърбия

отпечатай новината

21.09.2020 11:59 | Видян 1594 пъти

Изпратиха Захари Бахаров с 8 литра ракия от Сърбия

Армаган под формата на ракия получи Захари Бахаров от Сърбия, където актьорът бе до преди дни, за да снима „Южен вятър 2“. Звездата от „Под прикритие“ разкри, че вече е на родна територия.

„Сливова или дюлева – това е въпросът“, гласи шеговитият коментар на Бахаров в социалните мрежи, където позира с над 8 литра от любимата на западните ни съседи алкохолна напитка. Отдолу феновете му пък отвръщат, че щом ракията е от Княжевац, то със сигурност е най-добрата.

Припомняме, че екранният Иво Андонов изкара няколко седмици в родината на „Трепни“, за да продължи традицията за българска следа в целия франчайз „Южен вятър“. В първия филм и сериала към момента участие са взели Христо Шопов, Ивайло Захариев и Александър Сано. В новото кинозаглавие пък ще видим Бахаров и Мариан Вълев, когото феновете наричат за по-кратко с прякора му от „Под прикритие“ - Куката. С по-малка роля ще се разпише и Николай Николаев („Засукан свят“), като според спекулациите на екран ще видим и Асен Блатечки.

Припомняме, че общо пет седмици камерата на „Южен вятър 2“ се въртя в района на Княжевац. Режисьор и този път е Милош Аврамович, който заедно с Петър Михайлович стои и зад сценария на новия филм. По думите на Аврамович, историята на героите няма да завърши и с второто включване на поредицата в киносалоните. Плановете на режисьора са да заснеме общо три филма и три сезона от сериала под щампата „Южен вятър“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !