Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Нора Недкова викна полиция за сметка в кръчма

отпечатай новината

23.09.2020 13:37 | Видян 1423 пъти

Нора Недкова викна полиция за сметка в кръчма

Плеймейтката Нора Недкова успя да спретне зверски скандал и то без причина в центъра на родната си Варна. Преди броени дни тя седнала с компания в непретенциозна пицария на пешеходния булевард в морската столица.

Русата амбиция хапнала спагети, а другите около нея салата и някоя друга чаша вино. След като получила сметката от 40 лв. обаче, Нора се разбучала с ломотещ глас. "Няма да платя тази сметка, каква е тази паста 40 лева. На какво прилича това, вие подигравате ли се?“, крещяла с пълно гърло риалити лъвицата "... а и пастата ви не става за нищо“, разказва Lifeonline.bg.

Опитите на персонала да се разберат с беснеещата кокона обаче ударили на камък. Тя тропала с крак и отказвала да плати сметката. Мятала изкуствени коси и в гнева си вдигнала телефона и извикала полиция. Без причина и без да е застрашена сигурността й.

Пристигналият на място полицейски патрул с изумление открил, че на практика няма никакъв проблем, освен че скандалната фурия оспорва цената на спагетите в пицарията. След като униформените си заминали, Недкова и компания се изнесли от заведението без да платят.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !