Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кой ще са актуалните тенденции при роклите за есента на 2020?

отпечатай новината

27.09.2020 09:58 | Видян 2910 пъти

Кой ще са актуалните тенденции при роклите за есента на 2020?

Време е да се примирим – лятото си отиде! Дойде ред на астрономическата есен и вече трябва да се разделим с любимите бански и рокли с тънки презрамки. Те отстъпват място на плетените пуловери, жилетки и блузки с дълъг ръкав.

Но когато говорим за перфектния есенен гардероб, не може да не стане дума за удобните ежедневни рокли, които всяка от нас предпочита. Те се съчетават с различни аксесоари и обувки, като стават както за работа, така и за срещи с приятели по време на лежерните уикенди. Но кои са актуалните модели за този сезон?

Що се отнася до съчетанието на панталоните, блузите, елеците, саката и якетата, може да се каже, че колкото повече пластове имаме по себе си, толкова по-добре. Това обаче не важи за роклите, които тази есен ще са по-изчистени.
Кои са най-актуалните модели за вашия гардероб?

1. Плетени рокли

С понижаване на температурите трябва да приберем летните рокли и да помислим за такива с дълъг ръкав, които ще ни топлят през есента. А какъв по-добър избор от плетените модели, които винаги са на мода.

Добре е да знаете, че тази година ще се носят моделите, наподобяващи дълги пуловери. Те са предимно оребрени, с колан на кръста и дължина до прасеца. Формата им е права, като някои модели са с цепка от едната страна.

Тези меки плетени рокли могат да се носят както в студените есенни дни, така и през зимата.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !