Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Евгения Живкова представи онлайн колекция Нов свят

отпечатай новината

18.09.2020 14:07 | Видян 2340 пъти

Евгения Живкова представи онлайн колекция Нов свят

Последната колекция „Нов свят ” на модна къща „ЖЕНИ СТИЛ” с дизайнер Евгения Живкова беше представена по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец” и „Алма комуникация“. Традиционното септемврийско ревю на марката не се състоя, заради епидемиологичната обстановка.

Актуалните предложения на Евгения Живкова бяха показани с мултимедийни материали, снимки и видео, като самата дизайнерка сподели какви са акцентите и на какво е заложила в есенно-зимната си колекция за 2020/2021.
    
Водещ и модератор на дигиталното събитие с модна и лайфстайл презентация беше проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода.

Специални гости на пресконференцията бяха бизнесдамите Светлана Шаренкова и Мила Захариева. Събитието уважи и топмоделът Елисавета Стоянова-Гарева, която съвсем наскоро взе участие в заснемането на фотосесия на колекцията, заедно със Славена Вътова. Кадри от нея бяха презентирани по време на събитието. Стилист на проекта е Андреа Стефанова, фотограф – Костадин Кръстев - Коко, а обувките бяха предоставени от „ПЕПИНА-М“.

С откриването на пресконференцията проф. Любомир Стойков поздрави г-жа Живкова за включването й в борбата с Covid-19, с дарения на предпазни хидрофобирани маски с перманентна антибактериална защита, на многопрофилна болница за активно лечение на белодробни болести /МБАЛББ/ „Св. София ЕАД и университетска многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина /УМБАЛСМ/ „Н.И.Пирогов“ ЕАД.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !