места

НЕ! Lounge Bar – лош вкус в Радисън

1

Lounge Bar е последната версия на лоби бар, която има хотел Радисън. При всичките си прекроявания той има редица недостатъци и част от тях са свързани с неубодствата на заведенията.

Когато долу се ширеше Фланаганс доста гости бяха изненадвани да закусват в ирландска кръчма, не че неуспешното кафе на Хепи, което фалира не беше сюрприз за тях. Основният ресторант пък се явява и най-голямата конферентна/банкетна зала, което също е най-меко казано нетрадиционно и със сигурност е доста неудобно. На целият този фон лоби барът винаги е бил късче нормалонст, при това подредено с добър вкус.

Поредната му трансформация е изтрила това. Креслата уж са с ретро фасон като старите, ама евтинеят, да не говорим за зелените кожени столове в тясната част, надвесена над рецепцията. Дали дългата ръка на лошия варненски вкус, намирисващ на нещо Хепи, има заслугата? Засега не знаем. Поне чаят им е селектиран добре. Пък и на фона на празната Саса на партера, лоби барът си е као истински магнит. Такива ми ти работи...