места

ДА! В английския двор на НДК е най-яката спортна зала в София

1

Лятото мина, което изобщо не означава, че човек трябва да се откаже да поддържа форма. Ако нежеланието е свързано с лошите условия за тренировки в много софийски салони, това не може да бъде оправдание. Защото в сърцето на София има зала, която е направена по всички световни стандарти.
Сигурно сте забравили добрия стар английски двор на НДК, който се намира от южната страна на двореца, досами пешеходния мост над бул. България. Именно там се помещава най-якият салон в милионния град.
Боксът е номер едно тук, но фитнес, ММА и каквото още му хрумне на човек може да се упражнява в супер условия – от ринговете и уредите до съблекалните. Адриана Лима, Силвестър Сталоун и даже президентът на Русия Путин правят компания на трениращите, макар и само като портрети от стените. Едната от тях е с френски прозорци към английския двор, другите са с огледала. В дизайна има и нещо по скандинавски уютно заради светлото дърво.
Освен силовите, спортният комплекс дава възможност да се упражняват и художествени форми на активност. От 8 септември вече текат специалните курсове по танци на знаменития Алфредо Торес от Денсинг старс. Това става в уникално красива зала на долния етаж.
Всички фенове на салсата, румбата, ча-ча и другите латино- и афроритми могат да се разтоварват и да изхвърлят негативната енергия в понеделник и сряда вечер или да отдъхват темпово в неделя в 1 следобед.
Развитието на залата не спира. От другата страна на английския двор до броени дни отваря врати още един салон. А идното лято ще има водни изненади в една от най-горещите точки за хората в София, които държат на себе си.
След тренировка всеки може да поеме въздух на спортния бар, където редом с традиционни и специални напитки, се продават също различни видове екипировка и за господа, и за дами, произведена от елитни брандове. Можете да видите останалите снимки в нашата специална Галерия!