места

НЕ! BMS Българска кухня: Нищо не е така, както изглежда

1

Веригата BMS Българска кухня се появи с бума на моловете отпреди няколко години и може да я намерите почти във всеки търговски център в столицата. Подразбирайки се от името, заведенията предлагат, уж, традиционни български ястия, където всеки, обичащ домашно сготвеното може да хапне през обедната почивка. Ако все пак у нас има хора, които се стараят да ядат здравословно, отбягвайки американските отрови МакДоналдс и KFC, избирайки българското, ще трябва да ги разочароваме и да ги пренасочим към някое друго заведение.

Първото ни и със сигурност последно хапване от т.нар българската кухня, започна с голям ентусизъм и завърши с още по-голямо разочарование. Но едно трябва да признаем на веригата- всичко се предлага в рекламен вид, изглежда прясно и вкусно и добре приготвено. И до там.

Храната е не само безвкусна, но и ужасна. За да си поръчате една нормална порция, която да ви засити за обяд, с поне 2 ястия, трябва да се бръкнете с не по-малко от 20 лв., които после да изхвърлите, както направихме ние, в близката кофа за боклук.

А, все пак си бяхме поръчали само пържени картофки и шопска салата.Нищо претенциозно или пък сложно.
И после, ходи обяснявай на подрастващите да избират българското, а не да тичат към американските fastfood вериги, след като нашата е меко казано, за срам и резил.

 

Снимка: фейсбук