места

ДА! Готъм, макар и малък

1
ДА! Готъм, макар и малък

ДА! Готъм, макар и малък

Готъм със сигурност е едно от най-горещите местав София през последните 2 сезона и се очертава да остане така. Особено след преместването на другия клуб, с койтож се намираха в една от най-символните монолитни сгради на София.

Старите софиянци помнят времето, когато я знаехме като Телефонната палата. Сегашният нощен клуб се намира там, където преди беше столовата на телефонистите. Но от нея няма и помен.

Разигран на няколко нива, за да се създаде визуална илюзия за „разширяване” на неголямото помещение, Готъм определено е по-стилен от Бедрум например, където прекрасният стар интериор в необароков стил явно е „пречел” на недотам просветения дизайнер и класата му се е позагубила в търсения на нещо, което не е намерено.

Друга положителна черта на клуба е, че за разлика от други такива места в София, във въздуха не витае напрежение от прекалено много мускули от химия.

И не изглежда като изненада, че не се пуска чалга, защото в доста от съвременните нощни заведения, дори музиката да бъде различна, духът си остава фолк.