места

ДА! Prison Bound: най-сетне готин бар, в добавка барбър и тату

1

Заведенията за обществено хранене в центъра на София станаха толкова прекалено много, че появата на прекрасно заведение за обществено пиене е твърде добра новина. Prison Bound е истински бар, с лек брит и лек американски повей, което е достойно за уважение в един град с тъй много псевдо места.

С толкова арестантски снимки на култови личности по стените, някой би го определил и за културно средище. И си е, особено, когато към общата картина се прибавят ретро мебелите, които са точно на място в интериор като този. Част от заведението, при това неприкрита от стъклената преграда, е отделена за барбър – шоп: поредна година на мода с всичките бради наоколо, които създават представата за близост с 1989 г. с типичните за нея, също брадати, „неформали”.

Ако много слушате и силно поискате, можете да си направите и тату, или както тук се казва Къстъм летъринг/модерна калиграфия. Ние, като „формали”, загърбихме арт-частта, удобно се настанихме в кожените кресла с цвят на коняк и си запоръчвахме от чудесния бар, чиято колекция от уискита за разбирачи и ромове, както и немасовата наливна бира ще направят удоволствие на всеки, който усеща тия работи. И на класически коктейли са добри.

Проверено.