места

Спечели два билета за невероятния спектакъл Булевард

1

Булевард е вариететният спектакъл, който отново ще взриви сцената на Rainbow Plaza. На 24-ти ноември, вторник от 19:00ч. представлението ще събере всички любители на сценичното изкуство.

    Създадено с много любов и внимание към детайла, това шоу включва в себе си красотата на цирковото и танцово изкуство. Зрителите му ще имат възможността да се насладят на зрелищни акробатични номера, магично шоу и танци от различни жанрове. Всичко това е придружено с чувство за хумор, изненади и много добро настроение.

Булевард с лекота пресъздава атмосферата на истинското вариате. Просторната амфитеатрална зала, приглушената светлина и удобно разположените маси ни пренасят в уюта, който предлагат вариете-театрит. Там сетивата на всеки гост ще бъдат пробудени, освен чрез това, което виждат, а и чрез ароматните напитки, които ще вкусят. Така една обикновена нощ се превръща в незабравима, като докосва с творческата страст на един млад и амбициозен екип!

    Проектът Булевард ще се играе за 8-ми път на голяма сцена. Той започва своето начало през 2013г., когато Fire Soul, продуценти на шоуто, събират едни от най-изявените таланти на България и съвместно с дует Expose и Балет 11 създават магията Boulevard.

Билети за представлението може да спечелите от Фейсбук играта ТУК!  или да закупите в мрежата на Eventim!

Вижте още снимки от спектакъла в нашата Галерия!