места

ДА! Бистро Мистрал : Прохладно място за предстоящите горещини

1

Все по-високите температури в последно време, които се очаква да се повишават през близките месеци, се сетихме и за още едно любимо място в центъра на София, където може да се разхладите с интересни коктейли или да се събудите с хубаво италианско кафе.

Бистро Мистрал кафе е част от комплекса Син сити, който се намира на бул. Христо Ботев 61. От 3 години през топлите месеци от годината собствениците на комплекса преобразиха предишната занемарена градинка с неработещ фонтан в малък оазис с бели балдахини, люлки, цветя и малки шадравани.

Във вътрешната част на заведението има и обособена част за пушачи, за които пък има пригодени нагряващи лампи, ако ви е студено вечер.

Бистрото работи 24 часа, което го прави и отлично предложение, както за подгрявка преди парти в "града на греха", така и за бизнес закуска или просто среща.

От менюто може да ви препоръчаме различните комбинации от фрешове, както и коктейлите, всеки един и с безалкохолен варинат.

Единствен минус пишем за прекалено бавното обслужване. По наши наблюдения, почти винаги в заведението няма повече от една или две сервитьорки, което за капацитетът на бистрото е крайно недостатъчно и това забавя качественото обслужване.