места

ДА! The Terrace Lounge e най-доброто на Боровец

1
ДА! The Terrace Lounge e най-доброто на Боровец

ДА! The Terrace Lounge e най-доброто на Боровец

The Terrace Lounge стана светски хит, след като самата милиардерска вдовица Дарина Павлова се отсне там по време на ваканцията си, съчетана с оглед на нейния хотел Рила в Боровец.

Обектът претърпя реконструкция, като една от новите придобивки е именно въпросният бар. Не очаквайте нещо УАУ, както се казва на новософийски. Просто заведението е приятно, евро и с достатъчно висок стандарт.

Ще го разберете още по детайлите. Ако пиете например чай с ром, ще видите, че топлата напитка, също като кафето, е от виенския бранд Майнл – оня с негърчето с шапчицата, а иначе – феноменалния деликатесен магазин там, където свършва Грабен и започва Колмаркт в сърцето на австрийската столица.

А ромът пък може да е най-добрият кубински – Сантяго де Куба, по чийто избор ние пък преценяваме кое заведение е за ценители. Защото не е наличен в много. Разбира се, има още много неща за опитване, даже уеджис картофките.

Но най-голямото предимство на заведението, разположено 2 нива над лобито на хотел Рила е уникалната панорама. Открива се прекрасна гледка към пистата досами хотела, която е още по-впечатляваща вечер, когато трасето е осветено и снегът сякаш искри.

През деня пък атрактивна е огромната тераса, заради която барът носи своето име. Въобще, радващо е, че Боровец придобива все по-класен вид, което съвсем ще се постигне след конкурса за обновяване на актуалния му център.