места

ДА! Харем в Блек Лейбъл

Въпреки табелата на вратата, според която влизате в Блек Лейбъл бай Харем, истината е, че попадате на съвсем различно място от това, което беше най-гъзарският клуб в София. Познатата ретро обстановка в брит стил е заменена от олекотен наподобяващ я фюжън.

Таваните изглеждат още по-високи и са пипнати малко прекалено. Огромната ценност – прекрасният стар бар, който 20 години не мръдна от мястото си, е освободил площ за плюшени зелени канапета в умерен ретро стил с маси в по-модерен. Все пак менюто и обслужването са водещи за нас в оценката на заведенията и по тази причина Харем ни се струва добро място. При посещението – бяхме двама, си взехме съответно Драй Ейдж Рум Дайкири и Космополитън – и двата бяха повече от ОК.

Тъй като заведението има специализация в шиша нишата – тъй популярна сред младите хора, живеещи в София (не казваме софиянци неслучайно), отбелязваме, че тук има специално наргиле меню и то на ниво според познавачите. Накрая, но не на последно място – обслужването. Подчертано добро, без да се натрапва.

1