места

И ДА, И НЕ! Бокончино е добра идея с недобър персонал

1

Концепцията за италиански закусвални в София, която стартира с Чичоне преди 2 или 3 лета (в момента то е и на ул. Христо Белчев, и до Мементо на ул. Гурко), намира все нови и нови адреси. И което е впечатляващо, все в един квартал. Защото Бокончино на ул. Ангел Кънчев, в отсечката между пл. Гарибалди и ул. Солунска, е пак там. Идеята е качествени продукти от Апенините да се продават като в бакалия, ала в същото време да се пласират и превърнати в сандвичи, сладкиши и какво ли не на същата площ. Бокончино е по-добре направено от Чичоне като интериор, ала също като при пионерите проблемът с персонала е подчертан. Вярно, възможните предимства в бизнеса са или пръв, или най-добър, но второто е много по-трудно за постигане. Иначе и соленото, и сладкото предлагане, както и промоциите на заведението на любимата ни ул. Ангел Кънчев са доста по-апетитни от тези при конкуренцията и това не може да се отрече.