места

ДА! Бар Ателието: За хората с различен вкус

Новооткритият Бар Ателието на улица Цар Самуил 50 само за месец работа се оформи като притегателен център за всички хора на изкуството, които имат различен от масовия вкус.

Концепцията на собственика на заведението, който е един от известните български художници авангандисти, е че това е място за срещи и свободна изява на всякакъв вид артисти. Уютната обстановка от дървени мебели и разнообразният алкохол на минимални цени, ни направиха още в началото добро впечатление.

В заведението почитателите на легендарния чешки Абсент могат да го опитат в оригиналния му вид. Богатият асортимент от био чайове също ще зарадва любителите на топлите напитки. Ателието е едно от местата, където пред вас правят екзотичния чай масала. Стигнал до нас от далечна Индия, той се прави от различни подправки.

В него има мляко, черен чай, джинджифил, кардамон, карамфил, индийско орехче, канела и шафран. Заедно с напитките в бара посетителите могат да разгледат много албуми с произведения на световни художници и всичко това в съпровод на избрана джаз и алтернативна рок музика.

1