места

И ДА, И НЕ! Щадено телешко и недостиг на обслужване в Уго

1
И ДА, И НЕ! Щадено телешко и недостиг на обслужване в Уго

И ДА, И НЕ! Щадено телешко и недостиг на обслужване в Уго

Когато човек види в меню Крехко телешко по щадяща технология, трудно е да устои на подобна оферта. Не устояхме и ние при случайно посещение в заведението от хитовата някога верига Уго, намиращо се на бул. Витоша. Месото се оказа доста добре направено, на конци, без да е нещо особено си е на ниво предвид ниското равнище на приготвяне на телешко в София и в България изобщо, поради недостига на качествена суровина.

Всичко би било чудесно, ако в Уго наемаха толкова персонал, колото съответства на броя маси. Лесно е да се извадят навън десетки и десетки места, въпросът е има ли кой да ги обслужва. Едно момиче отговаряше за повече от 20 маси в най-пиковия обеден час. Той е характерен с факта, че хората нямат толкова много време да чакат, колкото, ако са седнали на вечеря например.

Нито пък са длъжни. Работа на собственика и мениджъра е да организират нещата така, че нещата да работят без изневряване. Тук обаче явно не съумяват. За да успеем все пак да се сдобием със сметка, отказахме се от десерт. Заведението загуби няколко лева, но и нас като клиенти, както и цялата верига.