Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Четири есенни якета, с които да посрещнете зимата със стил

отпечатай новината

07.10.2020 10:47 | Видян 1501 пъти

Четири есенни якета, с които да посрещнете зимата със стил

В такъв период от годината сме, че времето е непредсказуемо. Един ден термометърът отчита 30 градуса, а на другия зъзнем сякаш зимата вече е настъпила. Това колебливо климатично настроение налага да мислим практично, когато се обличаме, но не е нужно да правим компромиси.

Не се отказвайте от модните и красиви дрехи, за да се обезличите в дебели и дълги палта и ботуши. В следващите редове ще ви подскажем как да останете стилни в есенните дни с помощта на точните дамски якета .

Връхните дрехи са онзи елемент от облеклото, при който не бива да каним скуката. Достатъчно сиво е през есента и зимата, та да допринасяме и ние с нещо. Бъдете извор на позитивна енергия, пъстрота и настроение през сезон 2020!

Облечете ветровка

Това яке е тънко, но способно да ни защити от вятър и дъжд. Изработено е от непромокаема материя. Често ще го срещнете с качулка, цип и дълги ръкави. Ако се доверите на утвърдени производители на якета, например Adidas , може да разчитате и на отлична подплата, която предпазва от ниски температури.

Ветровките нерядко имат спортна стилистика. Ще ги разпознаете по шнурчетата за пристягане в областта на кръста, джобове и висока яка. В този си вид те са предпочитани от спортните натури. Отличен вариант за пъстра есен за моделите с две лица.  

Обновете гардероба си с бомбър

За разлика от ветровката, това яке винаги е било част от спортните облекла. В зависимост от материала, от който е изработено и подплатата, може да се използва както през топлите есенни дни, така и в края на сезона, когато зимата смело настъпва. Моделите с акцент към по-студени дни обикновено са с пух.

През последните години спортната визия е все по-търсена. Бомбър може да съчетаете безпогрешно с любимите си дънки и дори с рокля.

Няма да сбъркате, ако купите дънково яке

Дънковите якета са любими на много знаменитости у нас и в чужбина. Ако се поразтърсите, ще видите, че те са чест избор за красавици като Емили Ратайковски, Рийз Уидърспуун, Алесандра Амброзио, Бела Хадид, Нина Добрев, Кайли Миноуг и др. Това не е случайно.

Дънковата материя е издръжлива и хигроскопична. Често в нея се влагат синтетични нишки като еластан и ликра. Благодарение на това тя става по-мека и еластична. Дънковите якета са лесни за поддръжка и се съчетават прекрасно с панталони, дънки, поли и гащеризони.

На пазара ще откриете прекрасни модели на Guess и Levis , с които ще изглеждате безупречно през есенните дни. Те са подходящи за носене както в ежедневието, така и в офиса. Благодарение на разнообразния дизайн и възможността за експериментиране с декоративните елементи, дънковите якета вървят с рокля и кецове, но и с пъстра рокля за вечерно събитие.

Доверете се на класическото кожено яке

Понякога трябва да се доверим на класиката и да спечелим битката със студеното време, залагайки на кожено яке. Дрехите от кожа са подходящи за носене през всеки сезон. За нас есента е страхотен период от годината, през който да се възползвате от тях. Ако питате холивудските звезди, коженото яке е отлична алтернатива на палтото и шубата през зимата. Но какво разбират те? Кога им се е налагало да обикалят града с кожено яке на минусови температури!

Ирина Шейк обича да съчетава кожените си якета със спортна визия – ярък суитшърт и легинси, а на краката си слага обувки на висока платформа. Не стига че е висока, а така още повече!

Синди Крауфорд носи коженото си яке с ретро панталони палацо. Звездата от сагата „Здрач“ Кристен Стюарт е почитателка на удобните облекла. Често се явява на червения килим в неочаквани тоалети. С коженото яке тя прави следното – слага му пухкава яка и го комбинира с рокля от туид.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !