Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мадона отказала проекти с Дейвид Гета заради зодията му

отпечатай новината

07.10.2020 13:27 | Видян 1126 пъти

Мадона отказала проекти с Дейвид Гета заради зодията му

Мадона отказала да работи с Дейвид Гета, като му съобщила, че има основателна причина за това. Това споделя самият той пред канала на Mcfly и Carlito в YouTube, изтъквайки, че певицата не харесала това, че е зодия Скорпион.

„Правих един ремикс за Мадона преди много време и дори получих „Грами“, разказва той за успеха му с песента ѝ „Revolver“. След наградите тя му се обадила и го поздравила, като настояла той да продуцира нейния дванадесети студиен албум.

„Пристигам за обяд. Говорим за всичко – музиката, какво иска да направи с албума... Тогава сме само тя и аз. Тя е много спокойна, много готина. Обядваме. Случва се, всичко е много добре и вие се чудите кога ще започнем да работим заедно... Изведнъж тя ми прави някаква физиономия и казва: Съжалявам, няма да можем да работим заедно“, спомня си той за странната ситуация.

В момента, в който Мадона пита Гета коя зодия е и той ѝ отговаря, че е Скорпион, тя променя отношението си към него и му обяснява, че партньорството им няма да се получи, което направо го шокира.

„За мен беше удоволствие да те познавам. Довиждане“, казала само певицата и си тръгнала моментално. ка

Очевидно 62-годишната изпълнителка е имала горчив опит с някой Скорпион в миналото, което я накарало да бъде предпазлива и се допитва до астрологията преди всяко ново начинание. Все пак статистиката показва, че през 1994 г. тя е работила с представител на този знак в лицето на певицата Бьорк, с която правят песента „Bedtime Story“.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !