Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Орлин: С Яна сме съквартиранти

отпечатай новината

17.05.2009 09:00 | Видян 14218 пъти | Гласували 1

Орлин: С Яна сме съквартиранти

"Така е, заедно сме с Яна. От известно време дори сме съквартиранти", хвърли вчера бомба в сутрешния блок на Би Ти Ви победителят от "Денсинг старс" Орлин Павлов.

Светската клюка представяше ексвокалиста на "Каффе" и 18-годишната трикратна шампионка на България по латинотанци за нещо повече от сценичен дует и се оказа права. Само дето искрата припламнала не по време на страстните танци, а след финала на шоуто. "Тогава нямаше време да мислим за флиртове, бяхме претоварени с репетиции. Едва месец след края на предаването се забелязахме", разказа Орлин.

По това време хубавата Яна имаше 5-годишна връзка с колегата си от шоуто Атанас Гендов, който партнираше на фолкдивата Алисия. Дали фаталният чар на Орлин се е оказал причина за края на връзката между двамата танцьори, никой не казва.

Факт е, че в момента най-новата светска двойка дели общо легло. "Живеем заедно, но не в ергенското ми жилище, където бях по времето на "Денсинг старс", а в нов апартамент", призна изпълнителят на "Лорейн".
"Нямаме грандиозни планове, просто се забавляваме, приятно ни е заедно. Тя непрекъснато пътува, участва в конкурси, аз си гоня моите задачи", така описва любовното си всекидневие 30-годишният музикант.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !