Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ретро Меркурий + Ретро Марс, но не всичко е черно

отпечатай новината

13.10.2020 14:20 | Видян 2463 пъти

Ретро Меркурий + Ретро Марс, но не всичко е черно

Към Ретроградния Марс, който ни мъчи малко повече от месец, вече добавяме и Ретрограден Меркурий. Не се препоръчва старт на проекти, сключване на сделки и бракове, раждания, подписване на договори, набавяне на нова техника или собственост и тръгване на път, особено на дълъг път.

Човек трябва да мисли поне минута, преди да каже нещо, ако става въпрос за дискусия по важен проблем. Още повече трябва да обмисли, ако ще действа спешно. Освен, че може да изглежда и / или да звучи по-нервен от нормалното, което предизвиква повече напрежение в комуникацията от очакваното, много възможно е да го разберат криво и това да му причини проблеми или болка.

Същото важи и за писмената комуникация, особено в социалните мрежи.
Гледайте да не се ядосвате на забавянията на договори, пари, ангажименти от други хора и организации – в реда на нещата е в такъв период.

Не е добро време за напускане и търсене на работа. Нито за изясняване на отношения с колеги или от друг вид и характер – в бизнеса, в любовта, в политиката.

Ако човек може, хубаво е да си почине. До 14 ноември, когато след Меркурий на 4-ти, и Марс ще се върне към нормалния си ход. Понеже по това време има друг един сложен небесен аспект, бройте от 16-17-и свежия нов старт в бизнеса, личния живот и в другите сфери – преддверието на хубавите промени след 21 декември, които ни очакват с Великия Съвпад на Юпитер и Сатурн.

Най-тежкото време от сложния период е до този уикенд, когато наред с ретроградностите на 2 много важни планети, имаме и сблъсъци между влиянията на други.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !