Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

4Magic срещу Дуа Липа в алтернативна Евровизия

отпечатай новината

14.10.2020 13:38 | Видян 881 пъти

4Magic срещу Дуа Липа в алтернативна Евровизия

Отличничките от X Factor бяха избрани като български представителки от фенклуба на конкурса

Елия, Никол, Валентина и Елеонора от момичешката група 4Magic ще бранят честта на България в рамките на конкурс, паралелен на Евровизия. Избрани от фенклуба на гранде музикалното събитие у нас, отличничките от X Factor влизат в надпреварата с хита им „Вселена“, дело както на четирите певици, така и на композитори, свързани с най-голямото музикално състезание на Стария континент.

4Magic пребориха конкуренцията в лицето на Ева Пармакова (Lipstick), Михаела Маринова („Страх от самота“), Тита („Минимумът“) и Дара (Ella Ella). Предстои им да се изправят и срещу световни звезди, сред които и двукратната носителка на „Грами“ - Дуа Липа.

Тя ще се състезава за Великобритания, а парчето, с което участва в OGAE Song Contest е Physical. Към момента именно Дуа Липа е фаворит в класирането на конкурса, посветен всъщност на феновете на Евровизия. В анкета на Wiwibloggs тя е на първо място, като за нея са гласували 19,74% от меломаните. 4Magic към момента се класират 17-и.

Общо 28 държави се включват в OGAE Song Contest тази година, а гласуването за реален победител ще свърши до дни. Въпреки че състезанието няма реално отражение върху резултатите в Евровизия, през годините алтернативният конкурс е бил белязан от хитове като Someone Like You на Адел и Someone You Loved на Луис Капалди, който триумфира миналата година.

Евровизия 2021 ще се състои независимо от ситуацията със световната пандемия. Там под българския трибагреник ще застане Виктория Георгиева. Организаторите пък в момента обмислят 4 сценария за провеждането на събитието – традиционно, с по-малко публика, с част от изпълнителите, пеещи от родните си държави и изцяло онлайн.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !