Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Меган Фокс запозна децата с гаджето

отпечатай новината

15.10.2020 09:54 | Видян 2384 пъти

Меган Фокс запозна децата с гаджето

По всичко личи, че нещата между Меган Фокс и Machine Gun Kelly стават сериозни. Докато преди няколко месеца таблоидите твърдяха, че ще издържат няколко седмици, сега двамата кроят планове за съвместно съжителство. Дори наскоро актрисата е запознала рапъра с трите си деца, съобщава People.

30-годишният музикант едва ли е готов да поеме отговорността на пастрок, но с удоволствие е излязъл на среща със синовете на своята любима, които са на 3, 6 и 7 години.

„Той се срещна с децата ѝ за първи път. Според Меган, това е поредната стъпка, тъй като връзката им става сериозна“, казва източник на изданието.

Фокс и приятелят ѝ прекарват все повече време заедно, а тримата малчугани все пак са част от живота ѝ. Понякога се налага те да се движат заедно с тях.

Актрисата и рапърът са заедно от май тази година, като обявиха публично връзката си в началото на изминалото лято. Меган потвърди, че след раздялата със съпруга си Брайън Остин Грийн е отново влюбена и потвърди, че излиза с 4-години по-младия от нея мъж.

Миналия месец Machine Gun Kelly разкри, че има чувства към звездата и изтъкна, че въобще не смятал, че ще се влюби в нея. На въпрос дали я харесал от пръв поглед, той отговаря:

„Да, със сигурност.“

Междувременно бившият съпруг на Меган Фокс не очакваше тя да го забрави толкова бързо. Дори коментира в Instagram, че в бъдеще пътищата им отново може да се пресекат.

„Никога не казвам никога“, каза Грийн, говорейки за това, че с актрисата има три невероятни деца, които винаги ще ги свързват.


Източник: tialoto







автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !