Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Лили Джеймс спипана да целува женен мъж

отпечатай новината

15.10.2020 10:23 | Видян 1126 пъти

Лили Джеймс спипана да целува женен мъж

Имаме ли нова двойка в Холивуд?

Поне това си помислиха голяма част от феновете на Лили Джеймс, когато се появиха снимки на актрисата и нейния колега Доминик Уест. По време на разходка в Рим двамата са показали доста близост и въобще не са се притеснявали от папараците.

На снимките се вижда, че Лили носи рокля с флорални мотиви и черна чанта на „Yves Saint Laurent“, а Доминик е заложил на класическите черни дънки и синя тениска. Двойката се повозила на електрически скутер преди да седне на обяд, на който се вижда как 50-годишният Уест целува врата на 31-годишната си колежка. Според Daily Mail, агентът ѝ на двамата е присъствал на срещата.

Лили и Доминик се познават от снимачната площадка на минисериала „The Pursuit of Love“, който се снима в Англия. Някои фенове веднага си помислиха, че проектът се е пренесъл в Рим и публичното показване на чувства е част от епизод. Източник обаче споделя, че двамата актьори са отседнали в хотел в Рим и са прекарали две вечери заедно.

Интересното е, че Доминик е женен и няма данни да се развежда със съпругата си. Семейството има и четири деца – две дъщери (Дора и Кристабел) и двама сина (Синан и Франсис). Освен това актьорът има още една дъщеря – Марта, която споделя с бившата си приятелка Поли Астор.

Преди няколко дни пък беше съобщено, че Лили Джеймс се е разделила с Мат Смит, с когото бяха заедно повече от 5 години. През лятото актрисата беше свързвана с колегата си Крис Еванс, но потвърждение за връзката им така и не дойде.

Само няколко часа след излизането на снимките, Доминик Уест се завърна при съпругата и четирите си деца. Актьорът и Катрин Фицджералд се появиха пред папараците, чакащи ги пред къщата им и проговориха за скандала.

Двамата позираха за няколко снимки заедно и дори се целунаха пред камерите. "Бракът ни е силен и все още сме заедно. Благодарим ви", казаха те и отново се прибраха у дома. Феновете обаче забелязаха, че Уест и Фицджералд не показват ръцете си и някои сметнаха, че те крият липсата на брачни халки.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !