Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Роналдо е с коронавирус

отпечатай новината

15.10.2020 14:06 | Видян 1208 пъти

Роналдо е с коронавирус

Кристиано Роналдо е дал положителна проба за коронавирус. Новината беше съобщена от Португалската футболна федерация. Футболистът вече е изолиран от своите съотборници и щаба на националния отбор, които са дали отрицателни проби за COVID-19.

35-годишната звезда ще отсъства от следващите няколко мача, тъй като трябва да се изолира и да прекара карантина докато не бъде тестван отново. Последната поява на Роналдо беше на 11 октомври, когато той игра срещу Франция в мач от Лигата на нациите.

„Португалският национал се чувства добре, няма симптоми и е изолиран“, се казва в официалното съобщение. Кристиано ще пропусне мача срещу Швеция, който ще се играе на 14 октомври в Португалия. В понеделник футболистът сподели селфи с целия национален отбор и заяви, че той и съотборниците му са обединени на и извън терена.

Засега Роналдо не е коментирал диагнозата, но той е поредната известна личност, която се заразява с коронавирус. През септември стана ясно, че Дуейн Джонсън – Скалата и цялото му семейство са с положителни проби. Том Ханкс, Рита Уилсън, Анди Коен и Нийл Патрик Харис са сред звездите, които също пребориха вируса.

Остава въпросът дали Кристиано Роналдо ще играе в сблъсъка срещу Барселона в Шампионската лига, който ще се състои на 28 октомври.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !