Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

6 начина да включите коженото яке в есенния си тоалет

отпечатай новината

18.10.2020 09:59 | Видян 2781 пъти

6 начина да включите коженото яке в есенния си тоалет

Когато си помислим за кожено яке, винаги се сещаме за Сенди от филма „Брилянтин“. В рамките на няколко сцени нейният стил преминава от елегантен и сладък до секси и привлекателен. И кое е единственото нещо, което ѝ помогна да постигне този завиден успех? Черно кожено яке, носено с плътно прилепнали клинове и блузи с паднало рамо.

В наши дни коженото яке е известен елемент от гардероба и мнозина избират да го съчетаят с нещо дънково. Няма нужда обаче да бъдете като всички останали и да залагате на сигурното. Има няколко уникални начина за съчетаване на кожено яке и с няколко ключови аксесоара и трикове, може съвсем спокойно да превърнете едно обикновено яке в забележителна дреха.

Ето 6 нестандартни начина да съчетаете коженото яке тази есен

1. С къси панталони

Кой казва, че не може да носите къси панталони през есента? Стилни панталонки с елегантен потник са напълно подходящи за променливото време, което наблюдаваме през последните дни.

И, за да бъдете сигурни, че няма да ви стане прекалено студено, коженото яке трябва винаги да е с вас. Освен това то ви придава един елегантен вид и е напълно подходящо за официална вечеря или разходка с приятели.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !