Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Принц Чарлз говорил неласкаво за лейди Ди след кончината ѝ

отпечатай новината

18.10.2020 10:20 | Видян 2927 пъти

Принц Чарлз говорил неласкаво за лейди Ди след кончината ѝ

В новата си книга историкът Робърт Лейси говори за конфликта между принц Чарлз и по-малкия брат на лейди Ди, наричан също Чарлз, в навечерието на погребението ѝ.

Наследникът на британския трон изгубил толкова нерви, че си позволил да говори неласкаво за покойната си бивша съпруга. Всичко започна със спор дали принц Уилям и принц Хари трябва да следват ковчега на майка си в общо погребално шествие.

„Принц Чарлз не се съмняваше, че трябва да измине целия път и с двамата синове“, цитира книгата „Battle of Brothers“ списание People. – Но чичо Чарлз Спенсър не се съгласил.

Той вече беше ядосан на семейството, че превърна погребението на сестра си в кралско събитие и беше особено против младите му племенници да вървят толкова дълго по улицата зад ковчега на майка им. Спенсър беше сигурен, че Даяна щеше да се ужаси, като научи, че синовете ѝ трябва да издържат на такова изпитание... Той вече беше казал много на Чарлз.“

Тази телефонна полемика завършила с това, че братът на принцеса Даяна затворил, след като принц Чарлз „направил особено обиден коментар“ за нея. Какво точно е казал, не се уточнява, обаче както показва историята, последната дума все пак остава за него.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !