Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Хари и Меган – Последни в класация за опазване на природата сред семейството

отпечатай новината

16.10.2020 17:09 | Видян 1747 пъти

Хари и Меган – Последни в класация за опазване на природата сред семейството

Въпреки призивите им за опазване на околната среда, Меган Маркъл и принц Хари се оказаха в дъното на класацията  по правилно използване на природните ресурси от всички членове на кралското семейство.

Save On Energy направи оценка на въздействието върху околната среда на възрастни членове на британското кралско семейство и излезе с разочароващо заключение. Въпреки всичките си проекти, херцогът и херцогинята на Съсекс са в дъното на екологичния списък. Принц Хари и Меган Маркъл получиха само 18 точки (по девет всеки от тях). Например принц Чарлз има 156.

Най-големият син на кралицата оглави класацията, а съпругата му Камила зае второ място: за двойката имаше 240 точки, което не може да се сравни с херцозите на Съсекс. Принц Хари обаче беше похвален за отразяване на екологични проблеми в социалните медии, а съпругата му за популяризиране на устойчиви модни марки.

Въпреки това двойката  „значително по-рядко от другите участва в благотворителни и екологични събития“ и оставя третия по големина въглероден отпечатък от всички прегледани кралски особи. Самото пътуване с частен самолет до Африка е причинило толкова големи щети на околната среда, колкото повечето британци са нанесли за цяла година.

Принц Филип се класира на трето място, Кейт Мидълтън на четвърто място, а Елизабет II се класира на пето място. Принц Уилям, който наскоро обяви екологична награда, беше класиран на шесто място.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !