Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Нона Йотова се снимала гола за мъжко списание

отпечатай новината

21.10.2020 14:11 | Видян 1621 пъти | Гласували 1

 Нона Йотова се снимала гола за мъжко списание

Нона Йотова, която редовно качва селфита от ежедневието си на депутат, би могла да сподели в мрежата малко по-различни кадри.

На тях актрисата, която през 2017 година влезе в парламента от гражданската квота на БСП, 20 години по-рано се кипри без дрехи за авторска изложба на фотографката Евелина Андреева. Тогава Нона неслучайно твърди, че позирането за актова фотосесия е лудост и удоволствие от осовбодените задръжки.

Пред камерата тя е същинска дибидюс самодива - като героините от баладите й. Бюстът й е напращял, защото по това време кърми сина си Йоан. В интервю за мъжкото списание "Клуб М", където излизат няколко от еротоманските снимки, Нона прави поразителни признания.

Те са в особен синхрон с образа й върху корицата - тялото й е изрисувано от горе до долу с пастелни бои, а тя е поставила длан със син маникюр върху най-милото си преди епилация. Нона признава, че си пада по тъмни мъже с гореща, въпреки, че бившият й съпруг е светъл със сини очи. И днес обаче не е ясно дали Нона някога подписва брачно свидетелство със скандалния художник Венцислав Занков, който е баща на сина й Йоан.

Нона споделя още, че се ужасява от простаците и биячите - явни комплексари, страдащи от секусална немощ. Идеалът й за мъж е собственият й баща, който я обожава и глези като никой друг - може би защото той е на 45, когато майка й, поетесата Елка Недкова го ощастливява с бъдещата артистка.

Йотова определя възгледите си като старомодни и проповядва послушание пред партньора - мъжът трябвало да я покори от пръв поглед и да е голяма личност, за да му се подчинява с кеф.

В средата на 90-те тя е категорична, че дълго време е позволила "разни нещастници и неосъществени хомосексуалисти" да я мотаят, но това повече няма да се случва. Сред изключенията е Иван Лечев, с когото в онзи момент явно имат силна връзка. "Това беше любов", споделя Йотова, пише Галерия.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !