Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ашли Тисдейл очаква момиченце

отпечатай новината

21.10.2020 15:35 | Видян 726 пъти

Ашли Тисдейл очаква момиченце

Ашли Тисдейл очаква момиченце. След като показа снимка в с торта, която току-що трябва да разреже, актрисата най-сетне разкри пола на бебето.

За нейна радост и на много от феновете ѝ, тя носи дъщеричка.

„Тази година очевидно беше трудна за толкова много от нас. Възходи и падения, като влакче в увеселителен парк“, написа звездата и сподели, че денят, в който е направила така наречения „Baby shower“, ще помни завинаги.

По думите на Тисдейл, много по-яко и безопасно е бъдещите родители да обявят какво дете очакват чрез торта, а не с фойерверки.

„Плаках и бях толкова щастлива“, написа още Ашли, която очаква първото си дете от съпруга си Кристофър Френч.

Междувременно друга кинозвезда разкри подробности около своя бъдещ наследник. Франки Мюниц, по-известен с ролята си на Малкълм в едноименния сериал, ще бъде татко на момченце.

По-малко от месец след като 34-годишният актьор обяви щастливата новина, той и съпругата му Пейдж Прайс събраха най-близките си приятели, за да съобщят пола на бебето.

Бъдещите родители са поръчали балони във формата на думите „Baby Boy“, с които всички да се снимат.

Мюниц уточнява в своя Instagram, че детето трябва да се роди през март 2021 г. и се вълнува изключително много. Неговата любима от своя страна благодари на всички гости за присъствието и подаръците, които са получили.

По-рано Франки посочи, че с жена му са преживели какво ли не, пътували са доста и са видели невероятни места, но нищо не може да се сравни с емоцията, която изпитал, научавайки, че ще си имат бебе. Чувайки сърчицето на ембриона, той си помислил, че му се е случило чудо.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !