Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Другата България представя дъщерите на Елжана Попова

отпечатай новината

22.10.2020 09:57 | Видян 1838 пъти

Другата България представя дъщерите на Елжана Попова

Николета, Естефaния и Виктория Скуиланте са трите дъщери на популярната българска актриса Елжана Попова. Филмът на режисьора Никола Рударов Вик за помощ я превръща в звезда и най-сниманата българска актриса през 80-те.

Момичето от Бургас обаче изоставя кариерата заради една любов – с агента на световни звезди италианеца Марио Скуиланте, който среща в Рим. От брака й с Марио Попова има три дъщери, които за първи път ще проговорят за техния живот и майка си в новия филм от поредицата Децата на Другата България, който ще се излъчи тази събота по бТВ.

Журналистът Георги Тошев ще разкаже как Елжана предава на децата си любовта към родината. Трите момичета ще разкрият с какво се занимават, за какво мечтаят и защо България им е така скъпа. Елжана Попова днес е сред най-авторитетните преподаватели по актьорско майсторство във Вечния град.

Пред камерата ще застане и нейният бивш студент Джузепе Маджио, станал известен със сериала на Нетфликс Бейби, а днес един от най-скъпо платените италиански актьори.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !