Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Слави спечели дело срещу Валери

отпечатай новината

24.10.2020 09:09 | Видян 2079 пъти

Слави спечели дело срещу Валери

"През април 2017 г. имах възможността да направя разследване свързано с настаняването на военни в частния хотел на Валери Симеонов "Козият рог", в Малко Търново. Бях провокиран, тогава, от разпространена в медиите информация, че въпросният Валери Симеонов печели от държавни пари, прибирайки командировъчните на българските военнослужещи по границата ни в частния си хотел.

Разследването го излъчихме в "Шоуто на Слави" тогава, в ефира на една друга телевизия, като още тогава доказахме, че Валери Симеонов е собственик на този хотел и печели от държавни пари, което е абсолютен пример за конфликт на интереси. Ако си спомняте, още тогава, Валери Симеонов тръгна да ни съди, обвиняваше ни, че лъжем, кълнеше се, че "ще вземе скалпа" на Слави Трифонов.

Да, ама не. Днес Върховния Касационен Съд потвърди, че хотел "Козият рог" е собственост на фирма "Скат ООД" , а собственик на тази фирма с над 90 % е Валери Симеонов. Същият този субект ще трябва да заплати на Слави Трифонов всички разноски по делото. И съдът доказа, че Валери Сименов не е нищо повече от един обикновен лъжец! #оставка", пише топрепортерът на тв 7/8 Станислав Балабанов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !