Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кралицата на София денем учи, нощем – бачка

отпечатай новината

26.10.2020 13:08 | Видян 836 пъти

Кралицата на София денем учи, нощем – бачка

„Аз съм кралицата на София. Чувствам се много щастлива, уверена и със самочувствие.“ Това сподели софиянката Анна Иванова, която грабна победата в едноименния конкурс за красота „Кралица на София".

Брюнетката е на 18 години и е ученичка в столичното 1-во училище. „Работя в покер зала като крупие. Давам нощни смени най-вече, бързо се наспивам и отивам втора смяна на училище“, разказа моделката, която през пролетта ще бъде абитуриентка.

Анна все още не е решила в кой университет и каква специалност ще кандидатства, но със сигурност ще е насочено към шоубизнеса или актьорското майсторство. Тъй като усеща заложби на артист в себе си, чаровната моделка вероятно ще подаде документи в НАТФИЗ.

„Имам приятел на 22 години, който много ме подкрепя и ми вдъхна увереност, че аз съм най-красивата и ще победя в конкурса. Така се и случи. Той е обикновено момче, не търся спонсори и финансови облаги, а истинските отношения, емоции и чувства", категорична е Анна Иванова. Ученичката все още не е успяла да използва подаръците си на победителка от конкурса - ваучер за почивка в Истанбул, фотосесия на стойност 1000 лв. и козметични процедури.

„Всичко стана от социалните мрежи. Видях в инстаграм обява за конкурса. Писах на организаторите, явих се на кастинга и без да очаквам, станах победителка", разказва още победителката пред „България Днес“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !