Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Синът на Милен Цветков просълзява с доброта

отпечатай новината

27.10.2020 11:19 | Видян 1338 пъти

 Синът на Милен Цветков просълзява с доброта

8-годишният син на Милен Цветков просълзи с благородна постъпка хората във Фейсбук.

Малкият Боян Цветков, който отскоро има своя страница, наречена "Питай ме", публикува видео, от което става ясно, че е наследил от Милен не само физическите черти, а и чувството му за справедливост.

Нарамил торба, пълна с мляко, Боян я носи до кутия в близост до училището му, предназначена за бедни и социално слаби.

"На нея пише: "Ако имаш - остави, ако нямаш - вземи." Ето там аз искам да сложа тези млекца. Смятам, че свърших едно добро дело и ви пожелавам приятна вечер и приятен уикенд", казва в краткото видео второкласникът, който е удивително копие на нелепо загиналия си баща.

Жестът му е още по-трогателен, предвид факта, че след нелепата смърт на журналиста малкият Боян също се оказа в незавидна финансова ситуация. Тогава близки и приятели на Милен организираха кампания за набиране на средства за двамата му наследници.

Наследникът на Милен Цветков отскоро тръгна по стъпките му в екранното поприще. Благодарение на Даниел Петканов, който бе колега и приятел на баща му, Боян вече се изявява пред камера в онлайн рубриката "Питай ме".

Тя се излъчва в YouTube, Фейсбук и Инстаграм, и вече има хиляди почитатели. Както се подразбира от самото заглавие, в шоуто на Цветков-младши Петканов му задава въпроси на различни теми, а Боян отговаря, както и обратното, пише България днес.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !