Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сериалът Некст с премиера по FOX

отпечатай новината

28.10.2020 13:53 | Видян 964 пъти

Сериалът Некст с премиера по FOX

Премиерата на динамичния и изключително актуален трилър „Некст“ ще бъде излъчена по FOX на 28.10. от 22 часа. Сериалът ни представя пионера от Силициевата долина Пол Лебланк (Джон Слатъри), който обединява сили с агент Салазар от Департамента за вътрешна киберсигурност, за да предотврати световна катастрофа, свързана с появата на неконтролируем изкуствен суперинтелект, наречен „Некст“. 

„Некст“ е динамичен и базиран на фактология трилър, в който са вплетени някои от най-новите проучвания в сферата на изкуствения интелект. Сериалът ни представя гениален, но параноичен бивш директор на технологична компания. Той обединява сили с агент от Департамента за вътрешна киберсигурност и нейния екип, за да спре първата световна криза, свързана с появата на неконтролируем изкуствен интелект, който има способността постоянно да се самоусъвършенства.

Пионерът от Силициевата долина Пол Лебланк (номинираният за награда „Еми“ Джон Слатъри, „Момчетата от Медисън Авеню“, „Вице“) е натрупал огромно богатство от създаването на редица значими технологични иновации.  По пътя към успеха той игнорира и отчуждава всички около себе си, включително дъщеря си Аби (Елизабет Капучино, „Джесика Джоунс“, „Господарят на илюзията“) и своя по-малък и далеч по-недалновиден брат Тед (Джейсън Бътлър Харнър, „Озарк“, „Рей Донован“), който сега ръководи компанията на Пол. 

След като открива, че едно от творенията му – могъщ изкуствен интелект, наречен „Некст“ – може да унищожи човечеството, Пол се опитва да спре проекта, заради което брат му го изхвърля от собствената му компания. Единственото, което му остава, е нарастващият страх за съдбата на света. Когато се появяват редица технологични проблеми, сочещи началото на световна криза, Лебланк се съюзява със специален агент Шей Салазар (Фернанда Андраде). 

Тя е избягала от престъпния свят, бедността и опасния си баща, за да се превърне в инструмент на доброто. Салазар има стриктен морален кодекс и чувство за дълг, с помощта на които си е спечелила уважението на своя екип, съставен от талантливи, но своенравни индивиди. Те са обединени от вярата ѝ в способността им да преодолеят различията си и да надминат очакванията.

Екипът включва кибер агента Джина, прилежния, работлив, но и доста скучен Бен, както и бившия хакер с изключително висок коефициент на интелигентност – Си Ем. Ангажиментите на Шей в работата ѝ оставят малко време за дома, където младият ѝ син Оуен (Евън Уитън, „Г-н Робот“) прекарва повечето време с баща си, който се възстановява от алкохолизъм. Сега Лебланк и Салазар са единствените, които стоят на пътя на бъдеща световна катастрофа. 

Те се борят с нов суперинтелект, който, вместо да унищожи света с ядрени ракети, ще използва огромните си познания и информацията, която събира, за да вербува съюзници, да настройва хората един срещу друг и да елиминира всички препятствия пред собственото си оцеляване и развитие.

снимка: FOX


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !