Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Геро на хапчета

отпечатай новината

28.10.2020 16:48 | Видян 1154 пъти

Геро на хапчета

Здравословни проблеми мъчат Геро.

Водещият на "Маскираният певец" страда от високо кръвно налягане, което на практика е неизлечимо и мъчи голям процент от мъжете на средна възраст у нас. Актьорът обаче пие лекарства, предписани му от лекар, с които контролира кръвното налягане и го поддържа в нормални граници. 

По принцип хората, които страдат от подобен проблем, приемат медикаменти до края на живота си. Основната причина за високото кръвно на Геро са килограмите му. 

Актьорът никога не е криел, че отдавна води неравна битка с наднорменото тегло, което при него не е следствие на лакомия, а от стрес. Преди 18 години той преживява тежка катастрофа, след която ударно започва да трупа килца. 

Инцидентът става рано сутринта, валял дъжд и актьорът в последния момент видял, че в неговото платно е навлязъл камион. Набил спирачки, но вече било късно. Последвал челен сблъсък. Докторите не могли да повярват как се е отървал само с одраскване на окото. 

"Явно нещо ми се е обърнал метаболизмът от цялата история. Но по-добре да съм качил килограми, отколкото да ме няма. Важното е, че останах жив", споделя актьорът. Високото му кръвно не се повлиява особено добре и от силната му ангажираност напоследък. 

В момента Геро се разкъсва от задачи. Освен, че всяка събота е на живо в "Маскраният певец", се изявява много активно и в театъра. Буквално няма време за истинска почивка и е постоянно на крак, пише Галерия. 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !