Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Танцуващият милионер Джанлука Ваки стана татко

отпечатай новината

29.10.2020 15:44 | Видян 1284 пъти

 Танцуващият милионер Джанлука Ваки стана татко

Спомняте ли си клипчето, в което секси италианец с побелели коси танцува на своята яхта в компанията на красива жена?!. То стана хит през 2016-а, а оттогава личният живот на главното лице в него – милионерът Джанлука Ваки се следи изкъсо от световните медии. Години по-късно той привлича отново вниманието не само с младежкия си дух, а и с новината, че наскоро е станал татко. 

53-годишният бизнесмен се похвали в Instagram, че неговата приятелка Шарън го е дарила с дъщеричка. Майката и бебето, което ще носи интересно име, са добре. 

„Тя е с нас... Ние с Шарън сме щастливи да съобщим, че днес нашата дъщеря Блу Йерусалим Ваки се появи на бял свят. Слава богу, тя е здрава, и ние я обичаме повече от живота“, съобщи Ваки в социалната мрежа. 

Милионерът показа първи снимки на любимата си и бебето, гушнал ги на леглото в родилното. 

Типично в стила на Джанлука, той сподели забавно видео, в което с майката на детето му танцуват в болничната стая, непосредствено преди раждането. 

„Опитвайки се да ѝ помогна да се роди... но започвам да си мисля, че тя не иска да ме види“, пише Ваки шеговито. Накрая в неговия клип се включва и медицинско лице. Важно е да отбележим, че то и таткото носят маска, за да предпазят бременната. 

Преди няколко дни щастливият италианец сподели кадър от фотосесията на приятелката му с бременното коремче и сподели как се чувства, очаквайки своето дете. 

„Сега знам защо чаках толкова дълго... Животът имаше специален дар за мен... ти и дъщеря ни“, гласи част от посланието му. 

Джанлука обяснява, че няма достатъчно думи, за да опише радостта си и иска да посвети идването на новия живот на своя баща, който не е между живите, но със сигурност се гордее, че родът му е продължен. 

„Благодаря, кралице, дъщеря ни ще има най-невероятната майка на този свят. Обичам те“, завършва Джанлука Ваки. 

Докато течеше бременността на ослепителната Шарън, която е доста по-млада от своя приятел, двамата продължиха да танцуват на различни мелодии и споделят клиповете си в Instagram, където се радват на голям интерес. 



Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !