Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Кали роди момче

отпечатай новината

19.05.2009 13:00 | Видян 9140 пъти | Гласували 3

Кали роди момче

Певицата Кали роди втория си син Марк на 18 май, понеделник, малко след 22.30 ч. Раждането е било с цезарово сечение. Майката и бебето са в отлично здраве и се чувстват много добре, потвърди самата Кали и изказа своите благодарности към лекарския екип, който е извършил операцията.

Марк се е родил цели 3 кг и е висок 50 см. „Много е красив, прилича на мен и много на братчето си Жорко”, сподели развълнуваната майка.

Типично в неин стил, тя учудила всички лекари в клиниката, когато само няколко часа след раждането станала и започнала да се разхожда. „Не мога да стоя на едно място, за това още в 5 сутринта станах, оправих си леглото, гримирах се леко и тръгнах да кръстосвам коридорите на болницата, за да се разсея. Нямам много за правене. Използвам свободното време, за да почета. В момента довършвам „Победителят е сам” на Паулу Коелю”, разкри певицата. Тя вече няма търпение да бъдат изписани с Марк и да се върнат вкъщи при семейството си.

Марк се роди в началото на 9-ия месец от бремеността, като до последно Кали не прекъсна медийните си изяви и участията си. Тя продължи да пее до 8-ия месец и твърди, че няма търпение да се завърне на сцената. „Колкото по-скоро, толкова по-добре. Музиката ме кара да се чувствам невероятно добре.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !