Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Биби Рекса с дебют в киното

отпечатай новината

30.10.2020 13:41 | Видян 810 пъти

Биби Рекса с дебют в киното

Поп звездата Биби Рекса ще направи дебют в седмото изкуство. Певицата ще застане за първи път пред филмова камера за комедията Queenpins. Тя ще изиграе хакер, притекъл се на помощ на смазаната от живота и съпруга си домакиня в схемата й за измама с фалшиви талони.

Главната роля в заглавието е поверена на Кристен Бел, а снимките към заглавието вече текат. Това стана ясно, след като екранната Вероника Марс обяви в Инстаграм, че е преминала необходимите мерки, свързани със световната пандемия и е отново на работа. На публикуваната снимка Бел позира с предпазен шлем, какъвто са задължени да носят всички от екипа на терен, когато не са в кадър.

„Това е перфектният филм за дебюта на Биби. Тя е невероятен талант и международна звезда. Сигурни сме, че ще допринесе за хумора и артистичността в каста“, коментират продуцентите от STXfilms.

Сюжетът на Queenpins е вдъхновен от реални събития, свързани с най-голямата измама с талони в американската история. Сценарият е дело на Арън Гоудет и Гита Пулапили, които се заемат и с режисурата на заглавието.




автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !